Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

joomla templates top joomla templates template joomla

Festival

{Winter Festivalito | Αλέξανδρος Παλαιολόγος & Ivón Carolina | Show and Seminars}

Γράφτηκε από τον/την Puerto del Tango on . Posted in Festival

Με Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και λίγο πριν τις γιορτές υποδεχόμαστε στο Βόλο τους Alejandro Palaiologos & Ivón Carolina σε ένα μοναδικό 2ήμερο με σεμινάρια και ένα υπέροχο show!

https://www.facebook.com/video.php?v=1505637993056821

flier_opsi_1_copy.jpg

 Λίγα λόγια για το ζευγάρι μας:

Οι Αλέξανδρος Παλαιολόγος και Ιβόν Καρολίνα ξεκίνησαν να χορεύουν μαζί πριν ενάμιση χρόνο. Ο καθένας ξεχωριστά ασχολείται αρκετά χρόνια με το Tango ως χορό αλλά και με τη κουλτούρα που το συνοδεύει. Αφιερώνοντας χρόνο σε μαθήματα και σεμινάρια με επαγγελματίες του χόρου.

Ο Αλέξανδρος, αφιερώνει εδώ και 6 χρόνια, σημαντικό χρόνο για την εξέλιξη του στο Tango. Το 2012 έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο διαγωνισμό Tango Acropolis στην Αθήνα, φτάνοντας στον τελικό του διαγωνισμού.

Η Ιβόν, ξεκίνησε πριν 10 χρόνια περίπου να ασχολείται με το Tango, κάνοντας μαθήματα στην Αργεντινή όπου και είναι η καταγωγή της, έχει παρουσιαστεί σε milongas στο Buenos Aires, τη Τουρκία και στην Αθήνα. Το 2012 έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Tango Acropolis κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Tango Salon.

Έχοντας κοινές ιδέες και στόχους ο Αλέξανδρος και η Ιβόν έγιναν ζευγαρι στο χορό. Μαζί έχουν διδαχθεί από σημαντικούς maestros του tango όπως: Silvio Lavia, Juan Martin Carrara & Stefania Colina, Julio Balmaceda, Carlos & Rosa Perez, Vanesa Villalba & Facundo Piñero. κ.α

Οι ίδιοι έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες milongas της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας διδάσκοντας σεμινάρια Τango Salon. Στόχος τους στο χορό είναι η προσωπική τους εξέλιξη αλλά και η κατανόηση της κουλτούρας του Tango, της μουσικής και του χορού.

Το πρόγραμμα του 2ημέρου:

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου | Milonga με show από τους Αλέξανδρο & Ivón στο Filippou cafe classique

Ώρα έναρξης 21:3Ο

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου | Σεμινάρια από τους Αλέξανδρο & Ivón

Ώρα προσέλευσης 12:ΟΟ

Θεματικές μαθημάτων:

12:3Ο - 14:ΟΟ Βάσεις & Δομές του Tango Salon (όλα τα επίπεδα): Σύνδεση, Επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι. Αγκαλιά - Περπάτημα - Παύσεις - εναλλακτικές για Αλλαγή Κατεύθυνσης. Συμβουλές και στοιχεία για το πως να προσαρμοζόμαστε και να χρησιμοποιούμε το χώρο της milonga.

14:15 - 15:15 Τεχνική ανδρών | γυναικών (όλα τα επίπεδα)

15:45 - 17:15 Giro Milonguero (Αρχάριοι - Προχωρημένοι): Βασικές αρχές για τα giros. Giro milonguero σε ανοιχτή και κλειστή αγκαλιά σε ακολουθίες (sequencias) με συνδυασμό από adornos της γυναίκας.

17:3Ο - 19:ΟΟ Milonga: Εισαγωγή στη Milonga. Βασικές αρχές, έκφρασης και συνδυασμός βημάτων για να ξεκινήσετε να χορεύετε milonga.